Dataradiokommunikation

Danphone Center Syd ApS udvikler, producerer og monterer specialløsninger inden for dataradiokommunikation.
Dataradiokommunikation er smalbåndskommunikation, der udmærker sig ved overførsel af små datamængder over lange distancer. Ikke at forveksle med trådløse netværk til PC’er, der udmærker sig ved store datamængder over korte afstande.

Dataradiokommunikation bruges til kommunikation mellem PLC’er, SRO anlæg, pumpestyringer PC’er og lign via RS 232 snitflade. Da RS232 snitflade er mange ting, har Danphone Center Syd ApS udviklet flere softwareversioner, der tager højde for de fleste forskellige afskygninger af snitfladen.

Til dataradiokommunikation anvender Danphone Center Syd ApS radioen Danphone P82 TRX2001, der er udviklet af Danphone Center Syd ApS og Niros Communications A/S.

Som interface mellem PLC og radio bruges Danphone Center Syd ApS egen udviklede og producerede ID boks, denne sørger for omkodning og kryptering af protokollen under transmission.

Kommunikationen kan opbygges på flere måder, ved små anlæg kommunikeres direkte mellem hovedstation og understation, medens der ved større anlæg anvendes en eller flere repeatere, der sørger for transmission til selv meget fjerne understationer.

Kunde udtalelseVores kunder siger

Jeg kan på det kraftigste anbefale Henrik fra SikringsCenter Syd, han har et fantastisk blik og håndelag for at perfektionere...

Leif Birk - Leif's Autoruder

Kontaktinformation

SikringsCenterSyd ApS
Tangevej 125
6760 Ribe
Tlf. 70 277 287
info@sikringscentersyd.dk

© Copyright 2024 · SikringsCenter Syd ApS